Click here to Skip to main content
15,921,660 members
Please Sign up or sign in to vote.
0.00/5 (No votes)
See more:
my ModalPopUp code is
XML
<ajaxToolkit:ModalPopupExtender ID="ModalPopUp" runat="server" BackgroundCssClass="modalBackground"
                    CancelControlID="CancelButton" DropShadow="true" Enabled="true" PopupControlID="Panel1"
                    TargetControlID="btn">
                </ajaxToolkit:ModalPopupExtender>


& In Panel One Text Box with 2 Buttons & i called this in Page load event.

my css file is:
CSS
.modalBackground
{
    background-color: Gray;
    filter: alpha(opacity=70);
    opacity: 0.7;
}

.modalPopup
{
    background-color: #ffffdd;
    border-width: 3px;
    border-style: solid;
    border-color: Gray;
    padding: 3px;
    width: 250px;
}


But while triggering ModalPopUp, opacity and bgcolor is not working(modalBackground:css class file is not triggering)

Help me to solve.

I was trying to view this in Chrome and Firefox. it is not working.
Posted
Updated 20-Jun-13 2:53am
v4
Comments
Karthik Harve 20-Jun-13 9:05am    
where you are applying css class "modalPopup" ?
KuttiSankar 20-Jun-13 9:07am    
in Panel
<asp:Panel ID="Panel1" runat="server" CssClass="modalPopup">

Hi,

try by rewriting the css class as below and check whether the style is applying or not.
CSS
.modalBackground
{
    background-color: Gray;
    filter: alpha(opacity=70);
    -moz-opacity: 0.7;
    opacity: 0.7;
}


because, property opacity will not recognize in Mozilla, so you have to write as -moz-opacity.

hope it works.
 
Share this answer
 
Comments
KuttiSankar 20-Jun-13 9:28am    
No dude it is not working...
Karthik Harve 20-Jun-13 9:36am    
which browser are you using ? which CSS version ?
Hi I have check your code in my test page solution and its work fine. May be check if your css file is properly attached with page(or u can check in firebug or developer console that css is attached loaded or not).
 
Share this answer
 
v2
Comments
KuttiSankar 21-Jun-13 5:27am    
I hope Css is not loading and don't know how to fix this. still i'm trying
Kalpesh Kumar Joshi 21-Jun-13 8:43am    
Did you add <link></link> tag in your page to load CSS file?, and also check href path of link tag is proper or not.
some time adding "../" to href path can load the stylesheet.
Also you can check it by clicking on stylsheet link in developer console in browser.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900