Click here to Skip to main content
15,882,388 members
Home / Discussions / ASP.NET
   

ASP.NET

 
AnswerUPS Rate SOAP WSDL Errors in VS2017 Service Reference, An exception has been raised as a result of client data. Pin
jkirkerx22-Sep-17 11:07
professionaljkirkerx22-Sep-17 11:07 
QuestionRepeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex20-Sep-17 4:38
samflex20-Sep-17 4:38 
AnswerRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming20-Sep-17 10:15
mveRichard Deeming20-Sep-17 10:15 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex21-Sep-17 3:50
samflex21-Sep-17 3:50 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming21-Sep-17 5:12
mveRichard Deeming21-Sep-17 5:12 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex21-Sep-17 6:33
samflex21-Sep-17 6:33 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming21-Sep-17 6:39
mveRichard Deeming21-Sep-17 6:39 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex21-Sep-17 7:26
samflex21-Sep-17 7:26 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming21-Sep-17 7:32
mveRichard Deeming21-Sep-17 7:32 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex21-Sep-17 8:32
samflex21-Sep-17 8:32 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming21-Sep-17 8:55
mveRichard Deeming21-Sep-17 8:55 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex21-Sep-17 9:39
samflex21-Sep-17 9:39 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming21-Sep-17 9:47
mveRichard Deeming21-Sep-17 9:47 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex21-Sep-17 10:03
samflex21-Sep-17 10:03 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming22-Sep-17 1:52
mveRichard Deeming22-Sep-17 1:52 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 3:29
samflex22-Sep-17 3:29 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming22-Sep-17 3:35
mveRichard Deeming22-Sep-17 3:35 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 3:49
samflex22-Sep-17 3:49 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming22-Sep-17 4:39
mveRichard Deeming22-Sep-17 4:39 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 4:56
samflex22-Sep-17 4:56 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 5:09
samflex22-Sep-17 5:09 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 5:35
samflex22-Sep-17 5:35 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
Richard Deeming22-Sep-17 5:43
mveRichard Deeming22-Sep-17 5:43 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 8:19
samflex22-Sep-17 8:19 
GeneralRe: Repeater2 is not getting populated with data from Repeater2. Any ideas? Pin
samflex22-Sep-17 9:11
samflex22-Sep-17 9:11 
Hi Richard, well goodness, bad news scenario here.

I was able to successfully insert records into the database.

So, this is great. Thank you again.

Bad news is that when I attempt to populate the form with the records I inserted, I get the following:

Input string was not in a correct format.

That's because that field is empty:
dr["boatYrBuilt"] = string.Empty;


When I added value from the stored procedure I built to populate them shown below,

dr["boatYrBuilt"] = row["boatYrBuilt"];
  dr["motorYrBuilt"] = row["Motor_Year_Built"];

I get Column 'boatYrBuilt' does not belong to table Table1.

To assign the values similar to this:

dr["coastGuardNumber"] = row["VesselRegNo"];


where does VesselRegNo come from?

I am sure the rest will give similar errors.

I was under the impression that as long the field name from the stored proc is assigned as Eval on Markup, this issue will not exist.

modified 22-Sep-17 15:48pm.

General General    News News    Suggestion Suggestion    Question Question    Bug Bug    Answer Answer    Joke Joke    Praise Praise    Rant Rant    Admin Admin   

Use Ctrl+Left/Right to switch messages, Ctrl+Up/Down to switch threads, Ctrl+Shift+Left/Right to switch pages.